Правила на играта

Тук ще намерите правилата на играта и форума
Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Правила на играта

Мнениеот Домини Дирч » 19 апр 2013, 15:40

1.Мултиакаунтинг

1.1 Мултиакаунтингът представлява регистрацията на повече от един акаунт от един играч. Това е строго забранено и се наказва с блокирането на всички акаунти без предупреждение. Наказанията за нарушаването на това правило се прилагат независимо дали акаунтите са нулеви или развити.

1.2. Игра от едно IP.
—Забранява се провеждането на боеве (включително и групови) между играчи с едно IP.
— Забранява се използването на прокси сървъри или други програми, маскиращи IP адреса.
—Забранява се "Наглеждането на акаунти"
— При повтарящи се войни между отбори, в които има играчи, споделящи един IP адрес и които са в различни отбори и/или когато явно се урежда изхода на битката - виновните отбори ще бъдат разформировани, а лидерите блокирани завинаги.


Наказание: Блокиране на акаунтите.

1.3. Наглеждане на акаунти.

За "Наглеждане на акаунти" се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в http://www.herozero.bg или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване.

Наказание: Блокиране на всички акаунти за неопределен период от време.

2. Наливане.

Забранено е използването на герои за повишаване на ресурсите и/или други показатели на бандата.
Забранява се създаването на отбори, с цел прехвърляне/запазване на трофеи. При установяване на нарушие - разформироване на отбора и перманентно наказание за виновните лица.

Наказание: Блокиране на лидера на бандата за определен период от време, блокиране на виновния играч завинаги. При нарушения в големи размери – разформиране на бандата.

3. Притежание на герой.

С един герой може да играе само един човек. Отдаването на герой временно или за постоянно е забранено.
При изтриване на акаунт администрацията може да го възстанови еднократно, без да ангажирана с конкретен срок. При повторно изтриване, администрацията може да откаже възстановяване на акаунта.

Наказание: Блокиране на всички акаунти за неопределен период от време.

4. Измами

Сдобиването с платените игрови услуги, игрови предмети, валута и други ценносити от системата за електрони плащания чрез измами е строго забранено.

Наказание: Блокиране на акаунта без право на възстановяване.

5. Кражба на акаунти

В случай на изчезване на игрово имущество по нерегламентиран начин (проникване в акунта) или чрез измама (или злоупотреба с доверието на притежателя на акаунта) открадното имущество не се възстановява.

Наказание: Блокиране на акаунта на нарушителя завинаги без право на възстановяване.

6. Търговия с герои.

Забранява се продажба и покупка на игрови акаунти в рамките на играта, форума или чата. Към търговията с герои се причислява и обява за безвъзмездно прехвърляне на герой.

Наказание: Блокиране на форумния и игровия акаунт.

7. Услуги.

Забраняват търговия с игрови предмети и ресурси за реални пари, а също така и реклама на подобна търговия. Забранява се всяка търговска реклама.

Наказание: Блокиране на акаунта на нарушителя завинаги без право на възстановяване.

8. Административни акаунти.

Забранено е играчите да кръщават героите си с думи свързани с "Admin", "Аdministration" или "Hero Zero" и производните им. Играчи с имена, които се сметнат за некоректни ще им бъде сменено името.

9. Лична кореспонденция.

9.1. Забранява се разпространяването на личната кореспонденция без изричното писмено сигласие на съответното лице, с което е проведена. Под лична кореспонденция се разбират личните съобщения във форума, играта и чата.

9.2. Споделяне на административна кореспонденция.

— Публичното споделяне на кореспонденция между Администратор и играч проведена в Съпорта на играта или на Лични съобщения между Администратора и играча в играта и/или форума, ще доведе до наказание както на прекия участник така и на този, който споделя информацията.
— За публично споделяне се смята също публикуването на тази информация във форуми, блогове, както и апликации за бърза кореспонденция като Скайп, MSN Месънджър, Yahoo Месинджър, ICQ и прочее.
— Единствено след позволението на Администратор, прекият участник може да сподели част от информацията стига тя да не е в разрез с тези правила, както и с Условията и Правилата за ползване на фирмата.
— Администраторът си запазва правото да споделя подобна кореспонденция пред останалите играчи, ако тя е необоходима за доказване вината на прекият участник или трети лица в неправомерни действия водещи до проблемни ситуации във форума и/или играта.

10. Лична информация.

10.1. Забранява се разпространяването в играта или форума на чужди лични данни без изричното писмено съгласие на съответното лице.

10.2. Лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. По-конкретно, такива са: имена, ЕГН, адрес, телефон, месторождение, паспортни данни на лицето (физическа идентичност); семейно положение и родствени връзки (семейна идентичност); професионална биография (трудова дейност); здравен статус, психологическо и/или умствено състояние, сексуална ориентация (медицински данни); расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения (обществена идентичност); имотно състояние, финансово състояние, участие и/или притежаване на дялове или ценни книжа на дружества (икономическа идентичност) и др.

Правила на общуване

Следните правила се отнасят за: чат, лични съобщения, описание на герой, отбор и др.

В играта Hero Zero са забранени:
* създаването на конфликтни ситуации, провокации
* При публични действия свързани с името на героя, описание на герой или отбор, Администрацията на играта има право да помоли даден играч да промени въведената от него или от неговия отбор информация с цел да бъде предотвратен конфликт и да се създаде по-приятна обстановка за общуване и игра. При отказ на този играч да изпълни молбата на Администрацията, той ще бъде наказан с бан за неопределен период.
* непреки обиди към други играчи, провокация;
* опити за измами или заблуждаване на други играчи;
* използването и цитирането на ненормативна лексика, завоалирани изрази, ако те имат двойствен характер и може да бъдат разпознати като вулгарни или нецензурни (например заместване на букви в думите с някакви други символи или съкращаване на нецензурни фрази.);
* явно или завоалирано обсъждане, реклама или пропаганда за употреба на наркотични вещества, алкохол или други вещества, забранени със закон;
* изказвания (лозунги, приветствия, и фрази) от расистки, фашистки, националистически характер, а също така и други форми на унижение на човешкото достойнство по религиозен, полов или друг признак. Опити за разпалване на етнически или расови конфликти, призиви за насилие и тероризъм.
* обсъждане, предложения и запитване за продажба (обмяна) на игрови предмети за реални пренадлежности или услуги, а също така обсъждане, предлагане и запитване за продажба (обмяна) на герои, начини за повишаване на показателите срещу реални или игрови ценности или услуги.;
* обсъждане на платените услуги в негативен аспект;
* разпространение на реклами и други непозволени линкове;
* обсъждане на политика, държавната власт, действия на политици, действия на органите на властта, учреждения или политически сформирования;
* използване на имена, названия, завоалирани изрази, абревиатури, цифри, цитиране на лозунги, подкани, надписи, свързани с национал-социализъм, нацизъм, фашизъм, расизъм, екстремизъм, тероризъм, в никове, названия на отбори, лична информация и други;
* критика, нецензурни и обидни изказвания, изрази с явно несъгласие и недоволство от решенията на Администрацията;
* критика, изказване на явно несъгласие, недоволство от нови или вече съществуващи функции на играта, особености на игровия свят.;
* публикуване на порнографски и еротични материали, пропаганда на порнография, еротика, а също така обсъждане на теми, свързни с въпроси от сексуален характер;
* обиждане или неуважително отношение по адрес на Администрацията или играта като цяло. Наказание за това нарушение: временно или постоянно блокиране на героя.

Други случаи


В останалите случаи, които не са посочени по-горе в общите правила за общуване, но които нанасят щети на проекта – решението за налагане на наказание се определя от най-старшия модератор в дадения момент.

В отделни случаи Администрацията има право да предприема по-сурови от описаните наказания по отношение на нарушителите, с цел да се поддържа комфортът на играта за останалите участници в игровия проект.

Възможни наказания
Забраняване на достъпа до играта за определен период, в зависимост от тежестта на наказанието.


При нарушаване на Правилата на играта или Общите условия за ползване, на играча ще му бъде ограничен достъпът до играта или възможността да използва Premium-Features. В този случай пропуснатите ползи от Premium-Features не се възстановяват.
В отделни случаи, Администрацията, има право да предприема различни от описаните наказания по отношение на нарушителите, с цел да се поддържа комфорта на играта за останалите участници в игровия проект.


Администрацията си запазва правото на промени.
Последна промяна: 19.06.2015гИзображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Върни се в “Правила”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост