HZ Magazine Брой 1

HZ вестник, истории и други
Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

HZ Magazine Брой 1

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:55

Изображение

Уважаеми читатели!
С радост искаме да ви съобщим, че до вас, вече достигна първият, горещ брой на нашето жълто, клюкарско списание.
В него ще можете да се насладите на интересни статии и любопитни факти, както и да научите нещо напълно безполезно.
Специално за вас сме подбрали и раздухали едни от най-пикантните клюки и лъжи, които сте си шушукали в светло синият чат.
Специално за вас представяме и първия гост - небезизвестната на всички Артемида - Лудата катерица с божествена осанка .
Тя ще ви разкрие тайни, известни до сега само на боговете на Олимп. Какви са те, може да разберете в ИСКРЕНО И ЛИЧНО интервю специално за вас.
Ще може да се насладите и на нашия обзор от седмичния турнир по слава, както и да получите някои полезни съвети.
И всичко това събрано в едно. Наслаждавайте се!


П.С. Специални благодарности на Muk за чудесните текстове и корица.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Hero Zero на 1 година

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:55

Мина цяла една година от старта на Hero Zero България.
През тази година празнувахте празници от различните краищa на света, състезавахте се в турнирите и се обединявахте срещу злодеите.
Едни от най-важните опции, които бяха въведени са помощниците, Шестото чувство, както и турнирът.
Заедно преминахме през новите зони, много силните злодеи, пускането на новия сървър, множество опити за измами (чиито автори с ваша помощ биват наказвани), весели мисии и не малко наказания :mrgreen:
Как премина годината през очите на администратор?
Администратор: Тази една година дори не усетих кога мина. Може би всичко се случи някъде между старта, редовните ъпдейти на всеки 3 седмици, малкото бъгове, многото наказания и интригите покрай турнира и отборите.
Един от основните проблеми в момента са множеството опити за измами. Въпреки нашите призиви да не се доверявате на хора, които ви предлагат безплатни понички, само ако си дадете данните на героя, всеки ден има поне по 3-4 съобщения за това, как някой е бил излъган. Отново ще повторя - не се доверявайте, хакове за играта няма.
Другият проблем, който донякъде вече е решен - е прехвърлянето от отбор в отбор. Както вече се дискутираше това прехвърляне не е забранено, но определено не е част от личната ми представа за феърплей. Най-интересното е, че това явление не се е забелязвало до сега в другите сървъри на играта, а само в нашите - балканските сървъри.
Вярвам, че занапред ще се развиваме към по-добро и ще можем да се радваме на още геройски приключения, както се радвахме до сега.

Как премина годината през очите на играч?
Как бързо отлетя 1 година, сякаш вчера беше, когато се регистрирахме в тази игра и се запознавахме едни с други.
Оказа се, че супер герои има не само в комиксите, но и сред нас, а дори и ние самите сме такива. Играта видя доста имена, доста велики отбори. Някои не са вече сред нас, а други пък процъфтяват.
Играчите, които честваха вече своите рождени дни, може би с умиление си спомнят първите си битки, схватки със злодеи и криминални банди.
През тази година, нашата игра стана доста по-шарена. Ако до преди година, героите се налагаха само за едната чест, то днес те се съревновават в турнири. Ако до преди година, всеки се изправяше срещу противниците си сам, то днес, до него вървят верни помощници, с уникални умения и не по-малко уникални имена.
Нови супер костюми, зарадваха нашите герои, които покориха и новите специални мисии. Освен това и съвсем в реда на свръх естественото, героите получиха и ново умение, познато ни като шесто чувство. Празнувахме всички глобални и лични празници, заедно се веселихме и споделяхме своте приключения. Сега една година по-късно, сред нас има не просто супер герои. Между нас има и легенди. И нека в тази нова година, която отбелязваме на своя супер календар, да се появят още доста нови и легендарни герои, които да защитават своите каузи. Тези, които имат ясновидски способности, знаят, че идват още доста нови и интерести събития и новости, които да направят нашата игра, още по-вълнуваща и интересна.
Благодарим ви, че сте част от нас и че пазите света от злото.

Надяваме се, че през тази една година сте се забавлявали с нас, открили сте нови приятели и най-вече - дано сте готови за нови приключения.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Искрено и лично

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:57

Скъпи читатели!
Със стартирането на нашето забавно, супер сериозно и полезно списание, ние ви представяме една рубрика, в която на всеки брой ще гостува един от героите, игращ във БГ сървърите на Hero Zero.
Тъй, като това е нашият първи брой, ние започваме със сървър 1, а нашата гостенка, е една героиня, която със сигурност всеки познава. Героиня, която се открива най-лесно в класацията, защото бутонът "топ10" пъказва първо нея. Героиня, която е достатъчно отворена, за да издърпа ушите и на най-големият отворко. Героинята, която когато админите пуснали БГ1 и влезли да тестват сървъра, били набити с по 3 бързи атаки от нея. Героинята, която не цепи басма на никого. Героинята със синя кръв, богинята в човешка форма, ослепителната Артемида!

Започнала да върви по своя героичен път, Артемида била начело на женския отбор от свирепи амазонки - небезизвестният "Осем".
Закалена в битките си и натрупала опит от победите в тях, Артемида не остава незабелязана и скоро се съюзава с Get Out. По това време, този отбор се предвожда от Evilslayer, заклет враг на Луди катерици. Съюзът между Evilslayer и Артемида не трае дълго, тъй като и двамата имат различни разбирания за стратегия и бойна тактика. След поредица от скандали и пререкания, Артемида напуска Get Out и минава под флага на Луди катерици. Така доскорошните й съюзници, се правръщат в смъртни врагове, а тя става една от най- обсъжданите личности сред всички герои.
Битките и заканите между съперниците, стават още по-ожесточени и некотролируеми. Силата на темпераментната амазонка, обаче нараства и тя не след дълго се превръща в един от най-силните характери в света на Hero Zero.
Нейният опасен чар и омайващ език, успяват да привлекат доста силни съюзници на страната на Луди катерици и да превърнат отбора в един утвърден и непоклатим лидер. По-късно играта се пренася и в нов сървър, познат като БГ2. Там повелителката на лова и женската непорочност, се появява късно и под свое командване с помощта на верни съюзници създава отбора Луди катерици, който представлява аналог на този от БГ1. Опитът и класата, натрупани в БГ1 си казват думата и за сравнително кратко време Луди катерици в БГ2 догонва тамошните фаворити и се очертава, като един от основните претенденти за първа позиция.
Отговорността и военните дела, обаче не след дълго неистова натоварват Артемида и тя назначава Youstink за свой заместник, като оставя Луди катерици под негово ръководство, а Тя самата се отегля в хралупата на БГ1.
Какво се случва с нея, къде е тя сега, с какво се занимава и какви планове има Артемида за през 2014 година? Това ще разберате, ако прочетете интервюто ни с нея по-долу в списанието ни.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Богинята на Hero Zero

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:57

1. Как се появява Артемида в света на Hero Zero?
А: Появяването ми тук е в следствие на изгубен бас с бог Арес. Бог Хермес обяви, че предстои стартиране на виртуална игра, в която всеки може да бъде герой по свой си собствен начин, а аз не повярвах... Трудничко бе да убедим Зевс на Олимп да се прекара интернет, но успяхме...

2. На кой връх е по-приятно? Олимп или този на класацията в бг1 от Hero Zero?
Артемида: Определено на Олимп е по-приятно. Виното на бог Дионис е божествено, а бог Аполон знае как да ни забавлява.

3. Трудно ли се детронира XENA93 и лесно ли се удържат атаките й към първа позиция?
А: Не ми е било самоцел да съм на 1-вото място по слава. Xena93 има повече свободно време и явно разполага с много излишни пари, с които вместо да си купи някоя парцалка си купува виртуални цифрички. До преди месеци играехме и двете на 100% хабене на енергия и тренировки, но спрямо нея съм слабичка. Обяснението за мен е, че тя прави презарежданията си с понички, а аз повече не давам пари за игри.

4. Защо след дълга и вярна служба в Луди катерици, съветът реши да строши прословутата метла на Артемида?
А: Съветът не е решавал нищо, аз го реших. Време е вече лидерът на отбора ни да си поеме нещата, както и да се даде път и на по-младите играчи. Друга основателна причина, да оставя метлата в ъгъла е, че идва лятото... нямам толкова време за копмютъра, дори от месеци не правя всички презареждания....Работата отива към пенсионирване май май, но да видим...

5. Ще се върне ли богинята на женската невинност в сървър 2 или отровата на Отровните понички трайно отрови желанието й за игра там?
А: Не, там няма връщане. Отровните понички отровиха желанието за игра на много хора и отбори, но имаш уверението ми, че не съм се изтрила заради тях. Рано или късно този отбор там ще духа прахта на другите отбори, точно както в с1. Xena93 доказа в с1, че може да съсипва добре изграден отбор, а и с нещата, които практикуват там доказва, че „страх лозе пази”, но тя няма да го опази.
Жалко, че се оказахме лоши пророци в навечерието на пускането на с2, че там ще изобилстват комплексари, които немогат да се докажат като играчи в с1.

6. Защо носиш жабешки костюм, а не лъскави доспехи. По удобно ли е или просто ти отива зеленото?
А: Мм... По-евтино е просто. Костюма си го взех на една разпродажба в мола ;)

7. След изяждането на толкова понички, как е кръвната ти захар и какво чувства кантарът под краката ти?
А: Този въпрос е по-подходящ за Xena93 :D
Сериозно....Скоро си правих пълни изследвания, всички показатели са в рамките на нормалното. Дори и килограмите ми били скромни, пък и не съм изяла толкова много понички. За по-любопитните ще споделя, че бройката им е 3210, като повечето са вложени в развитието на отборчето ни. Много малка част от тях, разбира се, са купени.

8. Обичаш ли да похапваш отровни понички и действа ли ти по някакъв начин тяхната отрова?
А: Предпочитам печено пиле и пълнен шаран – просто обичам животните ;)

9.Липсва ли ти Осем и живота на амазонка?
Осем беше съвсем в началото на играта. Беше забавно в отборчето, но реално там играхме 5-6 по-редовни ...амазонки :Д

10. Изпитваш ли чувство на носталгия по старият си враг Evilslayer?
А: Носталгия по играч... Евила бе добър играч, с който ми бе забавно. Имаше някаква интрига винаги, която ни правише играта интересна. Носталгията, която изпитвам е по онези първи месеци на играта, когато си нахъсан и буквално гледаш да не изпуснеш и един дуел... Откровенно казано, играта ми е много скучна от половин година поне...

11. Като бивша амазонка, как приемаш мъжете в хралупата на Луди катерици?
А: Държат се на ниво. Мисля, че всички са наясно, че това е само една игра за мен и освен приятелство друго неможе да има.

12. Как възприемаш спамът по пощата?
А: Отвратително е. Не съм предполагала, че може да има толкова неграмотни дечица. Да не говорим за обидите и „искаш ли да сме гаджета”. Изключително малка част в тези съобщения има какво да се чете. Определено не разбирам как някой, може да се гордее че имал 1390 непрочетени съобщения. Това е като спама по емайлите... Аз примерно имам една регистрация в ABV с 11 000+ непрочетени писма... Това велика ли ме прави... Но хора всякакви ;)

13. Повече врагове или почитатели имаш?
А: На враговете не им обръщам внимание. Свободното си време предпочитам да отделя на приятелите си. За мен приятелите са повече.

14. Ако в света на Hero Zero, можеше да убиваш герои, кой герой би убила?
А: Светът на Hero Zero за мен е едно отражение на действителността. Емоциите, поведението, използването на думите, всичко си идва от нас самите и това какви сме. Не бих убила никой. Не съм толкова агресивна.

15. Какъв съвет би дала на по-слабите играчи в играта?
А: Съвет по-скоро към родителите бих дала – крийте си телефоните и кредитните карти. Точно както криете личните карти на родителите си преди избори, за да немогат да гласуват за БСП.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Седмичен турнир

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:58

Тази нощ завърши поредният седмичен турнир.
Независимо, че нищо и никакъв си слодей, реши да го осуети, отборите завършиха своите славни битки по следния начин:
От Марс съвсем неочаквано се спусна летящата чиния на marsiancite и със своя притеглящ лъч издърпа 200 понички на борда на космическата си станция. Какво ще ги правят само можем да гадаем, но от НАСА спокойно може да си отбележат, че на Марс също обичат поничките. Това, може би, беше за добро, защото май се оказа, че спасиха света от АПОКАЛИПСИС. Да, съвсем като в Happy End краят на света беше отложен, като в жертва на АПОКАЛИПСИС бяха пренесени цели 150 понички. Дaно помогнат за следващата седмица и всички да отървем кожите. Friends Forever съвсем приятелски отстъпиха второто място, но пък
твърдо и със 100 понички в кошницата си завършиха 3-ти.
В сървър 2 OVER THE TOP отмъкна съвсем из под носа първото място на Crax. Като ги лиши от 50 допълнителни понички, но пък Crax има защо да се радват, понеже организацията на чудовищата и злодеите, позната ни като ОЧЗ, остана само със 100 понички, които ще трябва да си разделят между всички чудовища и злодеи, а ние прекрасно знаем, че тези видове изяждат доста. Все пак да им е сладко - 100 понички не са малко.
Останалите отбори, ще трябва да се пробват отново. Все пак турнир не се печели лесно и е нужно повече старание и добра организация.
В индивидуален план, сървър 1 тази седмица излъчи за победител Rocol. Съвсем по рицарски, той събра най-много слава и успя да прибере в торбата си 75 понички. Дали ще ги изяде на веднъж - не се знае, но толкова сладко със сигурност ще му се отрази на теглото. След него с 60 понички, ще се подслади номъдът tonivv. Славните битки не му достигнаха, за да догони шампиона, но пак е по-добре от g0sh, който си подсигури бустърите и снарядите за тази седмица и съвсем заслужено прибра 40 понички награда.
В сървър 2, битката беше доста oспорвана. За една бройка, kumalisa не успя да надхитри spas944 и той задигна наградата от 75 понички под носa й. Не бой се Кума лисо, поничките сигурно са били кисели. Но, тъй като на второ място не предлагаме кокошчици, все пак, 60 понички биха ти паснали добре на коремчето, така че тази седмица, да загладиш лъскавата си козинка. Аlistinea пък успя да надвие отеца и съвсем в стила на дебелаците гушна 40-те понички, с които ще подкрепи, заслабналата си фигура. Много захар трябва да изядеш още Алис, за да натрупаш нужните килограми, но пък твоята кариера в сумото тепърва сега започва.
Е, такъв беше тази седмица турнирът. За някои интересен и пълен с нерви и интриги, за други скучен и предсказуем. Едни се биха, други ги биха, сладки понички ще има още и за другата седмица. До тогава стягайте се и се бийте смело. Aко няма друго, Отеца може да поръси със светена вода победителите и да пожелае успех на останалите.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Тайната диета на Дебелаци ООД

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:59

Всичко започва преди много време в областта на днешното с.Дебелец... Там живеел клан известен с това ,че били дебели по душа ,а не rпо фигура. С веселата си купонджийска натура обичали алкохола, масите и партитата ала "Playboy Mansion style"...
Един ден, тогавашният главатар Бай Румен Провалът (fail) заедно с дебелаците от кръглата маса седнали и решили да измислят няколко основни правила, препоръки и насоки в дебелия житейски път, за да могат хората им винаги да са във форма! Защото кръглото също е форма :) След дълго умуване (по скоро одебеляване в селския хоремак или тогавашният Шератон) в механа "Дебел Кат Слон" съставили първите писани закони, които са крепяли дебелащината през вековете и които се предаватсамо в клана от баща на син и от майка на дъщеря! Сега известни като "Тайната диета на дебелаците"!
1. Без никакви зеленчуци, плодове и подобни - така убивате най-добрият си приятел - Господин Шкембе!
2. Много е важно мезето да е блажно! Да е пасло, а не расло! Да е драно, а не брано!
3. Няма такова нещо като бягане за здраве... Кардиото е за слабаци! Търкалянето за здраве е къде - къде по приятно!
4. Когато вече сте изяли 1 пълнено прасенце и нямате място за повече... изяжте и 1 пълнено пиле!
5. Яденето приключва чак, когато запълните и последните 2 пръста място в корема си, точно под левия бъбрек!
6. Не пожелавай сланинката, печеното пиле и зимнината на ближният! Той сам ще си ги сподели!
7. Бирата не се смесва с уискито, когато вече сте го смесили с водка!
8. Коремът е достатъчно голям, когато не си виждате краката... но си виждате задника!
9. След закуската, късната закуска и предобяда ... Идват обядът, вторият обяд и ранната следобедна закуска!
10. Яжте понички винаги, когато не ядете друго! Поничките спомагат за обмяната на веществата, тонизират и дават енергия! И просто са вкусни...
11. Уважавайте правилата , почитайте ги и ги спазвайте... и то по няколко пъти на ден !

С времето открили, че поддържането на този режим-чудо и дебелеенето водят до развиване на специален набор с умения...
1. Местене на тава мусака само със силата на умът!
2. Фигура тип "гръцка амфора" подлудява жените и настървява мъжете!
3. Може да се слуша Веселин Маринов, без да се предизвикват трайни психически и физически увреждания поколения наред!
4. Толкова сте дебели ,че имате собствена гравитация!
5. Яденето на понички ви дава 50% бонус точки живот, безсмъртие на 2-ро ниво и можете да левитирате!

Всичко това прави Дебелаци ООД такива каквито са днес... А именно високи и стройни фигури с габарити два на четири метра!
С неустоими секси коремчета които ви привличат, както Хю Хефнър - блондинки близначки!Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Мистерии и загадки: Защо съм баннат?

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 19:59

Мистерии и загадки: Защо съм баннат?
Здравейте, искам да ви разкажа за една много странна и не обяснима случка, която преживях тези дни. Бях баннат в Hero Zero.
Всичко започна преди няколко дни, когато съвсем случайно попаднах на играта. Видях рекламата в нета, кликнах на нея и преди да разбера какво се случва, вече се бях пренесъл в света на супер героите.
Направих си герой и за да бъде оригинален и неповторим, реших да му измисля най-оригиналното и нецензурно име. Исках да се почувствам опасен, нахакан, така че само като ми видят името и да се боят от мен. Още докато си пишех ника ми стана обидно и очите ми се насълзиха от срам. Да, наистина съм добър в това да обиждам.
Влязох в играта и още в началото ми вдигнаха кръвното. Мигащи жълти стрелки, нагло ми мигаха и заповеднически ми сочиха къде да натискам и какво да правя. OMG!!! От къде на къде, те ще ми казват какво и къде да натискам, бе! Тупнах един юмрук на клавиатурата и наплюх монитора. Просто понякога не издържам на напрежението. Както и да е пуснах си 100 кила, за да изпусна парата и се върнах отново към играта.
Някак в цялата суматоха, бях станал 3-то ниво и вече взех да правя впечатление. Получих покана да се присъединя към отбор. Разбира се, веднага приех. Влязох в отборчето и веднага ги поздравих с KVO PRAITE WEEEEEE!!! . Онзи сухар лидера, веднага ми направи забележка да не пиша с caps. Той пък! Къв па е тоя че ще ми казва как да чатя. Моментално го напсувах и напуснах отбора. И без друго в него имаше само още 2-ма 5-то ниво и един 7-мо. След няколко часа игра, щях да ги изпреваря. Мислих да играя на пълни обороти, нямаше време за губене и нямах намерение да се занимавам със слабаци. Прегледах топ 10 на отборите и веднага си харесах един. Беше с тъпо име, но пък бяха на първо място. Реших да се пробвам и изпратих директна молба на лидера да ме вземат.
Чаках така известно време, но отговор не дойде.Изпратих още една покана, а след 2 минути още 8. С тази тактика би трябвало да съм направил впечатление на лидера все пак.
Чакането ме изнерви, пуснах му три поредни атаки и след това го напсувах, така както аз си знам.
Отново не получих отговор. Тези хора са толкова надути, че направо ще се пръснат от надуване. Но аз пък съм хитър и лукав. Измислих план, как да им вгорча живота и играта. Планът беше да измамя някой от тези "хубавци" и да им взема безценните герои.
Избрах си героя най- високо в класацията и му написах следното: "ei pi4 iskash li hack za 9999 poni4ki i za 9999 moneti besplatno? samo si dai imeila na akuanta i parolata i si4ko drugo ostavi na men :)"
Просто, няма как да не клъвне. Идеята беше един път. Толкова много се зарадвах на това, че го копирах и изпратих на всичките играчи в топ 20.
Признавам, че получих странни отговори, но не можах да повярвам, че никой не ме взе на сериозно. Явно, е от ника ми. Така, е трябваше да предизвикам респект сред тях, и ми трябваше нов имидж.
Регистрирах си втори акаунт с герой, който нарекох "АДМИН". Ха ха ха, знам какво си мислите: " Как само ги измислям тези имена." Наистина съм оригинален. Та влязох аз и с АДМИН- а и започнах да пиша отново на произволно избрани играчи в топ 100. Обяснявах им, че съм ги избрал като победители в някаква лотария и ако си дадат данните на героя, ще им изпратя светкавично наградата.
Междувременно, играех и с двата си героя едновременно и докато вървеше кореспонденцията с потенциалните жертви, си правех дуели между двата ми героя, за да видя кой е по-силен.
Като да не повярваш АДМИН победи 2 пъти първия акаунт, а беше и с 3 нива по-слаб. Тези игра е сбъркана...!!! Отново се изневрих и станах от компютъра. Отидох до кухнята да хапна нещо, имах нужда да се подкрепя. Върнах се след половин час и се оказа,че героите ми са излязли автоматично от играта. Тръгнах да се логвам, но странно съобщение ми излезе на монитора.
Оказа се че, акаунта ми вече не бил активен?! Е как така?! Пишеше, за повече информация да посетя форума.
Влязох там, регистрирах се и веднага постнах тема, на първото удобно място, където сварих. Заглавието беше "Za6to", а в темата съвсем кратко и ясно зададох въпроса си " 6to sam bannat?!!!"
Михаха около 10 минути в чакане. Изведнъж забелязах, че някакво "модераторче" ми е отговорило. Отворих темата с нетърпение и какво да видя. Този нагъл тип, най-безцеремонно ми беше задраскал мнението, щото не било на кирилица. Абе еей! Как ще ми драскаш мнението бе! Полудях казвам ви. Направо си го напсувах в следващият пост в темата и го предупредих, да не се закача с мен.
Пет минути по-късно, бях баннат и във форума.
Не аз наистина не разбирам, защо!? Как така някой решава, да ми спре достъпа и до играта и до форума в един и същ ден. Какви хора са те? Хора ли са това изобщо? Истинска мистерия!
Регистрирах си нов акаунт и влязох инкогнито. Поразгледах форума и се оказа, че съм нарушил няколко дребни правила. OMG!! И за това ли съм баннат?! Наистина не е за вярване...
Чудя се дали съм само аз или има и други като мен, но честно казано и до сега, за мен си остана мистерия, защо бях баннат наистина.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Помощниците и техните проблеми

Мнениеот Домини Дирч » 23 мар 2014, 20:00

Помощниците и техните проблеми.
Кучето.
Някои ще кажат: " Какви проблеми може да имаме с кучето?" Е как какви!?
Вземете един добре охранен мопс, сложете му стари слипове на главата и чифт чорапи на предните лапи и вижте, дали няма да имате проблем с това.
Героите, които ползват кучето за помощник, трябва да знаят, че "най-добрият приятел на човека" също си има и своите претенции.
Да не мислите, че ще тича подир вас и ще лае, хапе и плаши враговете ви просто хей така? Охооо ще имате да вземате.
Това животно си иска своите грижи.
1. Хранене:
Филийка сух хляб, няма да отбие номера. Имайте предвид, че не храните обикновено куче, а супер герой на четири лапи. Трябва ви диета (кучешка). Трябва ви гранула (от скъпата) и много, много лакомства (тази торба с бълхи трябва да се поддържа пълна).
И като казахме "бълхи"...
2. Обезпаразитяване:
Иде пролетно време. Бълхи и кърлежи тръгват на лов за кучета, а вие трябва да сте подготвени. Ако не искате да се напълни супер костюма ви със ситни и хапещи буболечки, действайте сега, докато е време.
Каишката против бълхи, ще свърши работа ( не на вас! за кучето става дума (е ако имате и вие, може да си вземете и за вас)). Пудрата и шампоана също са добър начин да се справите с бълхите и другите хапещи насекоми, но най добре е да избягвате тревните площи и човекът-плевел.
3. Дисциплина:
Тренирайте вашия кучешки помощник. Вземайте го на всякъде с вас. Гонете автомобили и велосипеди, лайте по пощальони и котки. Пукайте топки със зъби и копайте дупки в градината. Тези упражнения гарантирано ще дадат резултати и когато тръгнете на животоспасяваща мисия, вашият помощник ще може да прогони всички коли и велосипеди от алеята, на която ще се биете с враговете си. Ще може да изплаши всички котки и пощальони в района (ако ви пречат на битката), ако врагът ви има огромен балон за щит, вашето куче ще го спука без никакъв проблем, защото ще помисли, че е топка. И ако все пак това не помогне и врагът ви ви надвие, то кучето ще изкопае тунел през който може да избягате и да се прегрупирате.
Ако мислите, че кучето е вашият помощник и вярвате че може да си справите със всичко това, то значи проблемът с помощника ви е решен. Ако обаче след прочетеното, вече не сте съвсем сигурни, то тогава изчакайте до следващият път когато ще представим "котката". :)Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Мартин
Пазител на Закона и Реда
Мнения: 140
Регистриран на: 26 фев 2014, 18:54
Пол: Мъж
Отбор: ПоВеЛиТеЛиТе На СмЪрТтА
Контакти:

Re: HZ Magazine Брой 1

Мнениеот Мартин » 25 мар 2014, 18:56

Добавете героя Мартмен.
Обичам котки
Да изпратим SMS на 17 777 с текст DMS VARNA - нека покажем, че сме герои!

Потребителски аватар
Мартин
Пазител на Закона и Реда
Мнения: 140
Регистриран на: 26 фев 2014, 18:54
Пол: Мъж
Отбор: ПоВеЛиТеЛиТе На СмЪрТтА
Контакти:

Re: HZ Magazine Брой 1

Мнениеот Мартин » 25 мар 2014, 19:06

Страхотно списание!
Обичам котки
Да изпратим SMS на 17 777 с текст DMS VARNA - нека покажем, че сме герои!


Върни се в “HZ Magazine”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост