Hero Zero Magazine - Януари

HZ вестник, истории и други
Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Герои на нашето време ...

Мнениеот Домини Дирч » 14 яну 2015, 09:09

Muk написа:В днешно време сме свикнали да възприемаме супер героите като персонажи излезли от комикс или някоя холивудска продукция. Често ние ги асоциираме със същества, притежаващи свръхестествени сили или богат арсенал от високотехнологични джаджи. Но в нашата поредица ние искаме да ви извадим от представата на това клише и да ви покажем един друг вид супер герои, една нова порода спасители и хора даряващи добро и надежда.
В предишният брой на нашето списание ние ви представихме един истински пазител на закона. Днес ние ще ви покажем един друг наш съвременен герой, който не пази граници и не преследва нарушители, няма оръжие и големи мускули, но е силен в това, че дарява надежда. Искаме да ви представим една жена, отдала своите време и любов на децата. Една жена, за която всички деца са равни, а сърцето й е достатъчно голямо, за да обикне всички тях. Една професионална майка, която вие добре познавате... dani23!

HZ: Здравей Дани! Нали може така да се обръщаме към теб?
dani23:Да, разбира се, че може.
HZ: Чудесно! Ти си приемен родител. Професия, която не е много популярна като че ли в наше време, но пък тя в същото време е доста благородна. Какво ще кажеш, това работа ли е или призвание?
dani23:Не всеки може да бъде приемен родител. Това трябва да ти идва от вътре и да не гледаш на децата като на работа, а все едно е твоето дете.Така че за мен това е призвание.
HZ: Ти казваш, че това е нещо, което ти идва от вътре. Това ли е работата, която си искала да работиш винаги или когато си била малка си мечтала за друга професия?
dani23:Ами да ти кажа, че като много малка не помня какво съм искала, но мечтата ми беше да бъда медицинска сестра, никога не съм мислила, че ще се занимавам с деца.
HZ: И как стана всичко? Как една бъдеща медицинска сестра избра да стане приемна майка?
dani23:Честно да си кажа, аз работех в Италия и когато се прибирах с буса за България мъжът ми ми се обади и ми предложи да станем приемно семейство. Когато чух за това благородно дело, веднага се съгласих.
HZ: Ти имаше ли свои деца тогава? Знаеше ли каква отговорност поемаш на плещите си? Беше ли подготвена, ако въобще човек може да се подготви за такова нещо?
dani23:Да имах собствени деца и си мислех, че съм подготвена, но не беше така. Всяко едно дете е индивидуално и въпреки че са ми осиновили 4 деца за всяко следващо не мога да кажа, че съм подготвена.
HZ: Значи ли това, че всеки път започваш от начало или и тук професионалният опит и рутината спестяват част от трудностите и тревогите, които една майка среща по пътя си?
dani23:Не мога да кажа, че опита не помага, но пак ще кажа, че всяко дете е различно от предишното и то особено, когато порасте малко.
HZ: Като каза да "порасте", какъв период от време тези деца остават при теб?
dani23:Това е много относително. Има определено време, в което се изчаква биологичната майка (ако може да се нарече майка) да размисли и да си вземе детето и след това то се вписва в регистъра за осиновяване и му се търсят осиновители. Специално тези, които аз съм гледала, са оставали при мен до около годинка.
HZ: Това е не малко време, отделено за грижата към едно дете. Успяваш ли да се привържеш към тези деца като тяхна истинска майка? Как понасяш раздялата си с тях?
dani23:Ето това е най трудното нещо в тази професия, не ми тежи гледането на тези деца, но раздялата с тях е много мъчителна, все едно вземат мое дете.
HZ: Тези тежки моменти не те ли разколебават, когато на твоите грижи следва да бъде поверено друго дете?
dani23:Не, напротив, след като знам, че ще помогна на още едно дете да си намери истинско семейство, не се замислям за това как аз се чувствам, децата са най-голямото богатство на този свят.
HZ: Така е, безспорно. Децата са не само богатство, но те носят и радост в дома. Ти навярно си щастлив човек? Така ли е?
dani23:Щом като има деца около мен какво повече да искам.
HZ: Да, права си :D Вече заговорихме за твоите собствени деца. Те как приемат своите доведени братчета и сестри? Помагат ли ти с грижите за тях? Не изпитват ли ревност?
dani23:Няма ревност, дори много ги обичат, и те като мен трудно се разделят с тях. А що се отнася за помагането, да много ми помагат с каквото могат, все пак са деца.
HZ: Не са малко родителите, които мечтаят децата им да последват техните стъпки. Ти би ли предала щафетата на своите деца?
dani23:Да, разбира се, че бих я предала. Мисля, че това е една благородна и честна професия.
HZ: Определено е така. Но, като заговорихме за професията Майка, стигам да заключението, че ти работиш 24 часа в денонощието, без почивен ден. На практика ти живееш с работата си. Имало ли е моменти, в които ти се е искало да си дадеш малка почивка?
dani23:Разбира се, че има, аз наистина съм заета 24/7 и по някога ми дотяга, особено когато някое бебе е от по-плачещите така да се каже или когато започнат да растат зъбки, но за щастие семейството много ми помага и ме облекчават с грижите за известно време.
HZ: Това, което правиш безспорно заслужава възхищение. Има ли нещо, което би искала да споделиш с бъдещи и настоящи майки. Нещо, което си научила с опита и знанията, придобити в твоята професия. Нещо, което би било полезно зя тях самите?
dani23:Майки, обичайте нашите деца, без значение дали Вие сте ги родили или не. Всяко едно дете има нужда от обич и внимание.
HZ:След твоите думи мисля, че е излишно повече да убеждаваме някого в силата на доброто и любовта. Благодарим ти, че отдели от времето си за нас и ни позволи да погледнем през твоите очи. Желаем ти успех в твоята благородна кауза. :)
dani23:Аз също благодаря, че решихте да представите тази наистина благородна кауза. Дано има повече хора като мен.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Конкурс

Мнениеот Домини Дирч » 14 яну 2015, 09:10

AmiGo написа:
Конкурс за оцветяване на картина


РЕГЛАМЕНТ

1.1 Участниците в Конкурса трябва да спазват условията и правилата в т. 1.2. - официалният регламент на Конкурса, наричан за краткост “РЕГЛАМЕНТ”.

1.2 Всеки желаещ да участва в конкурса трябва да изтегли и оцвети картината дадена от нас. Всички участници имат правото да използват програми по техен избор.

1.3 ОРГАНИЗАТОРЪТ НА КОНКУРСА си запазва правото да допълва и/или променя Регламента, като допълненията и/или промените влизат в сила след официалното им публикуване

1.4 С участието си в Конкурса, участникът декларира, че е съгласен с Регламента.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КОНКУРСА

2.1 Конкурсът стартира на 14.01.2015 година и продължава до 11:00 часа на 30.01.2015 година. Победителите ще бъдат обявени на 31.01.2015 година (до края на деня).

ПРАВО НА УЧАСТИЕ

3.1 Конкурсът е валиден за всички потребители на играта.

3.2 В Конкурсът нямат право да участват администраторите и модераторите на форума.

ОТГОВОРНОСТ

4.1 Организаторите не носят отговорност за анулирането, отлагането или изменението на конкурса поради непредвидени обстоятелства.

4.2 Настоятелно се препоръчва да не се чака до последната минута за подаване на картината. Възможно е да възникнат трудности като забавяне на скоростта на интернета, проблеми с форума или други проблеми, които са извън контрола на организаторите.

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ

5.1 Победителите се избират от администраторите и модераторите на форума. Имената на победителите ще бъдат обявени във форума на Hero Zero от ОРГАНИЗАТОРИТЕ до края на 31.01.2015 година.
Картинките трябва да бъдат качени в специалната тема преди крайния срок

5.2 Награди:

1- во място: 75 понички
2- ро място: 50 понички
3- то място: 25 понички

Ето и картината, която има нужда да се оцвети от вас!
Прикачени файлове
17fa3716143c0218f44af4ee3594fe6f.png
17fa3716143c0218f44af4ee3594fe6f.png (397.94 KиБ) Видяна 2841 пътиИзображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот Домини Дирч » 14 яну 2015, 09:10

kumalisa написа:
В броя участваха:
Специалени гости: ВетоКюфтето, dani23, g0sh, Chibo
Статии: AmiGo, сивиръсснейп, Best36, kumalisa
История за гостите: Ashe
Интервюта: Muk, kumalisa
Главен готвач: daniii23
Обзор на седмичния турнир: Muk
Конкурс: Muk, AmiGo
Главен редактор и художествено оформление: kumalisaИзображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Потребителски аватар
Алис
Извънреден Пазител
Мнения: 315
Регистриран на: 29 сеп 2013, 22:25
Пол: Жена
Отбор: Дебелаци ООД
Местоположение: Варна

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот Алис » 14 яну 2015, 11:00

Супер си е списанийцето само ..Главния редоктор не знам кога се смени :lol:

stoyan
Мнения: 2
Регистриран на: 17 дек 2014, 15:30
Пол: Мъж
Отбор: BG JEDY

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот stoyan » 14 яну 2015, 18:37

Домини Дирч написа:
kumalisa написа:
В броя участваха:
Специалени гости:stoyanobatmen1,ВетоКюфтето, dani23, g0sh, Chibo
Статии: AmiGo, сивиръсснейп, Best36, kumalisa
История за гостите: Ashe
Интервюта: Muk, kumalisa
Главен готвач: daniii23
Обзор на седмичния турнир: Muk
Конкурс: Muk, AmiGo
Главен редактор и художествено оформление:stoyanobatmen1
Последна промяна от AmiGo на 14 яну 2015, 18:49, променено общо 2 пъти.
Причина: нарушена точка 3.2 и 3.8 от правилата на форума!

rachyyyy
Мнения: 2
Регистриран на: 14 яну 2015, 18:36
Пол: Мъж
Отбор: The Syndicate
Контакти:

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот rachyyyy » 14 яну 2015, 18:43

Здравейте, искам да попитам дали могат да се добавят дрехи върху героя, или просто трябва да се оцвети голото му тяло. Благодаря предварително!
Изображение

Потребителски аватар
Muk
Герой Студент
Мнения: 917
Регистриран на: 01 юни 2013, 16:44
Пол: Мъж
Отбор: Desert Eagle

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот Muk » 14 яну 2015, 18:50

Може да се оцвети по всеки един начин. Условието е да бъде точно тази картинка, а не някоя друга.
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marek1914
Герой Студент
Мнения: 690
Регистриран на: 14 окт 2013, 09:42
Пол: Мъж
Отбор: Оборотните
Местоположение: София България

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот marek1914 » 14 яну 2015, 20:42

Много добро интервю :) и много интересно списание!

Поздравления и на 3-мата участници :) и на екипа продължавайте все така :P интересно е за четене :) по време на дългите мисии
Изображение

Специалист по бомби!!! Видите ли ме да бягам ем пазате се!!! :D :D :D

Потребителски аватар
emil_petrov99
Герой Студент
Мнения: 637
Регистриран на: 12 авг 2014, 08:30
Пол: Мъж
Отбор: ПСИХОДИСПАНСЕР
Местоположение: NeverLand

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот emil_petrov99 » 14 яну 2015, 22:14

Здравейте,
Изданието е супер и е интересно за четене.
В този брой забелязах на някои места пропуснати тирета.
На едно място, името на Chibo, едната му буква бе оцветена в бяло. http://i.imgur.com/6IM8dTW.png
На места болд-а допира думите една до друга и не се разчита лесно.
Надявам се да оправите тези дребни недостатъци на изданието ! :)
Официалният език във форума е български и екипът на Форума счита за свое задължение да пропагандира употребата на кирилица. :)

Потребителски аватар
Хера
Герой Студент
Мнения: 606
Регистриран на: 08 мар 2014, 16:22
Пол: Жена
Местоположение: Andorra la Vella

Re: Hero Zero Magazine - Януари

Мнениеот Хера » 14 яну 2015, 22:17

Може би пропуска на тирета, болдването и бялата буква са умишлени.
На мен ми харесаха интервютата, най-вече с Вальо. Жалко, че реши да напусне игра, от една страна по-добре за него, от друга ще ни липсва като играч. :)
Официалният език във форума е български и екипът на Форума счита за свое задължение да пропагандира употребата на кирилица, респективно всяко отклонение и подриване на тази пропаганда се счита за нарушение. Потребителски оправдания (изложени по каналния ред) по тази точка не се приемат, дори напротив - третират се сурово.


Върни се в “HZ Magazine”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта