Важно: Предстоящи промени!

Тук можете да откриете официални новини
Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2946
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Важно: Предстоящи промени!

Мнениеот Домини Дирч » 15 авг 2017, 10:11

Здравейте герои,
както вече ви уведомихме в предходните ъпдейти, подготвихме бърз преглед на нещата, които сме подготвили. Първо, нека ви представим новите опции, които ви очакват.
За да има още по-голяма конкуренция в лига бирките, лига Шампион ще бъде разделена на три дивизии. Също така ще бъде представена нова лига. Новата топ лига ще предостави турнир (на сезонен пренцип), при който ранговете ще се рестартират и ще се получават награди. Играчите достигнали до новата топ лига ще имат достъп и до нов комплект.
В допълнение ще има подобрение на скривалищата. Ще можете да променяте местата и изгледа на героичния си дом. Когато сте атакувани, битката няма да се провежда в тъмна уличка, а точно пред вратата ви. Също така може да използвате и собственият си дом като фон на героя си.
Предстоящите ъпдейти не само предлагат нови опции, но също така ще въведат промени в текущата версия на играта. През последните няколко години светът на Hero Zero се измени значително. Системата в играта чрез добавянето на лигите, скривалищетто и много други промени за всеки single player играч.
За съревнование между отборите беше създаден HeroCon, който предоставя ежеседмични предизвикателства.
За съжаление, поради много промени и корекции, турнирната система не работи така както беше замислено. В момента тя насърчава загубите и употребата на нечестни стратегии от някои играчи.

След като открихме нова и по-добра алтернатива за отборните турнири и отборната слава с HeroCon и лигите, ние ще прекратим тези два вида турнири.
Това означава, че отборните турнири и турнирът по слава ще приключат и бъдат отчетени резилтатите със следващия ъпдейт на 28-и август 2017г в 9:00ч. До тогава турнирите остават непроменени.
Изключение ще бъде турнирът по опит. Този турнир ще остане какъвто е в момента.
Като допълнение ще бъде направена корекция в някои награди със следващия ъпдейт. Вместо единични понички, по-често ще има награди, които могат да се използват директно в играта като точки опит, точки за умения, енергия, буустъри и монети.
С най-добри пожелания,
Екип Hero ZeroИзображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Върни се в “Новини”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост