Въпросче относно новата лига

Преди да зададете въпрос, се уверете, че сте прочели FAQ.
batveso
Мнения: 4
Регистриран на: 29 дек 2013, 13:58
Пол: Мъж

Re: Въпросче относно новата лига

Мнениеот batveso » 09 сеп 2017, 10:05

Фъртъна, Йети е от топ героите и въобще не се оплаква, а иска вие слабите герои да ви се даде шанс за реализация. Няма да е лошо някой наистина да обърне внимание особено на този лига турнир (пълно ощетяване и безсмислица).

Мръсничкаджийче
Новопоявил се Герой
Мнения: 34
Регистриран на: 12 мар 2017, 16:19
Пол: Мъж

Re: Въпросче относно новата лига

Мнениеот Мръсничкаджийче » 14 сеп 2017, 19:39

Значи...темата е 'Въпросче относно новата лига"
Тъй като от известно време насам постоянно се говори колко гадни били двата турнира по слава (индивидуален и отборен), и как се махали в името на общото благо и добруване на всички човечета във всички сървъри, и на тяхно място се слага друг турнир, който вероятно според хорицата, които са решили да го въведат ще доведе до небивала радост и фанфари във всеки сървър и от всички играчи - та да питам....
1. По какъв начин с новия турнир ще има някаква равнопоставеност между играчите, или всяка седмица едни и същи играчи ще си прибират лъвския пай о наградите, а за останалите ще остават трошички ?
2. Каква е логиката силните да стават все по-силни и пропастта между тях и останалите да расте след всеки минал "турнир"?
3. По какъв начин се стимулират по-слабите или средно ниво играчи да се стремят да гонят по-силните от тях, след като се вижда, че няма смисъл... ?
4. По-слабите и развиващи се отбори разчитаха на турнира, за да вземат някоя поничка, която да използват за развитието си - всеизвестно е, че топ-отборите в който и да е сървър не се занимаваха с отборния турнир по слава, което даваше шанс на по-слабите да се развият без да се налага някой да купува индустриално количество понички...Какво трябва да правят сега подобни отбори ?
5. Дори и топ-играчи казват, че не са доволни от нововъведенията - силните стават по-силни, слабите си тъпчат на едно място и липсата на конкуренция вероятно прави и играта на големите герои еднообразна и скучна. Как с новите щуротийки ще се засили конкуренцията между играчите и между отборите ? По какъв начин например един герой на 150-о ниво, лидер на отбор да кажем с 50% развитие да има желание за игра и развитие отсега нататък ?

Нямам желание да се заяждам с никой, писал съм това, което ми е любопитно относно новия "турнир" и спирането на старите !
Приятна игра на всички, за които тя е все още такава ;)
Мушморочеее :* :* :*

Потребителски аватар
Домини Дирч
Страшилището на Бандите
Мнения: 2723
Регистриран на: 28 фев 2013, 11:35
Пол: ----

Re: Въпросче относно новата лига

Мнениеот Домини Дирч » 15 сеп 2017, 08:29

Здравейте,
честно казано лично аз нямам логично обяснение защо не се промениха, а директно се спряха. И преди писах, че така направени не са най-добрите, но има варианти да се направи промяна.
Вие не сте единствените, които са на това мнение. Има и други версии, в които играчите споделят вашето мнение и се надявам да бъде взето под внимание от дизайнерите на играта.Изображение
За възстановяване на герои използвайте раздел "Затвор".
Изображение


Мръсничкаджийче
Новопоявил се Герой
Мнения: 34
Регистриран на: 12 мар 2017, 16:19
Пол: Мъж

Re: Въпросче относно новата лига

Мнениеот Мръсничкаджийче » 16 сеп 2017, 12:57

Лигата в настоящия и вариант е всичко друго, но не и турнир....За мен 'турнир" е състезание, в което всички имат равен старт и класирането в него да се определя от времето и начина на игра ;) Тук това го няма...
Да не говорим, че при желание силен герой може да се съблече и да помогне на съотборник, ако му се падне...Безумно е :o
Ако играта ще се прави за 5 отбора и 50 героя(примерно), то останалите защо да играят ?
Мушморочеее :* :* :*

Мръсничкаджийче
Новопоявил се Герой
Мнения: 34
Регистриран на: 12 мар 2017, 16:19
Пол: Мъж

Re: Въпросче относно новата лига

Мнениеот Мръсничкаджийче » 16 сеп 2017, 13:23

Сори, ама...
Въпрос 1 :
Аз искам да започна да играя...Как ще ме стимулира играта да се развивам, след като видя, че единственият турнир, от който мога да взема нещо е узурпиран от по-силни играчи, които няма как да победя...
Въпрос 2 :
Аз съм лидер на отбор, развит до 60% (примерно) ! Развит е дотам благодарение на ентусиазма и отборната игра, които са ни позволили да станем на няколко пъти първи и да инвестираме спечелените понички за развитието на отбора !Никой от нас не може да си позволи да купува хилядите понички, необходими за пълното развитие на отбора..
Какво правим ???
Мушморочеее :* :* :*


Върни се в “Задай въпрос”Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта